‘Gastouders in de kinderopvang zijn onmisbaar’ (opinie)

In kinderopvang in Nederland is gastouderschap onmisbaar, stelt Brancheorganisatie Kinderopvang met Nysa en NU’91. Gastouders moeten echter aan zoveel regels voldoen, dat velen er de brui aan geven. Dat schrijven de brancheorganisaties in een opiniestuk in het AD.
‘Gastouders in de kinderopvang zijn onmisbaar’ (opinie)


Gisteren debatteerde de Tweede Kamer opnieuw over de verbetermaatregelen voor de gastouderopvang. En opnieuw uiten Stichting Nysa en NU'91 hun zorgen. Dit keer met een opinie in het Algemeen Dagblad. Zij zijn het eens met staatssecretaris Jurgen Nobel dat de kwaliteit omhoog moet, maar daar hoort dan wel de juiste vergoeding bij. Kwaliteit kent zijn prijs. 

Lees hier het opiniestuk.

Hieronder interessante zaken die gastouders kunnen helpen: 

Tot slot: een abonnement op KIDDO. Met KIDDO, hét vakblad voor pedagogisch professionals werkzaam in kleinschalige vormen en grote organisaties, medisch kinderdagverblijven, gastouderopvang, buitenschoolse opvang en integrale kindcentra. 

Vier keer per jaar ontvang je een dik bewaarnummer van KIDDO (100 pagina's) met inhoudelijke artikelen over visies en inzichten, pedagogisch werken, kennis over kinderen, kennis over de wereld daar omheen voor zowel het KDV als de BSO;





Menu

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen!



[ ADVERTENTIE ]